Sloophout-meubels

Sloophout-meubels

Tafel met Lades

02)Een aparte handgemaakte salontafel met een vintage uiterlijk. Het bijzondere aan deze tafel is dat er aan beide zijden van de tafel vijf kleine opberglades onder het bovenblad zijn aangebracht. De vier donkerbruine houten poten staan iets schuin onder het blad.

naar de website

Rechthoek Tafel Bali

02)Een prachtige unieke handgemaakte rechthoekige salontafel met een oud of vintage uiterlijk. Het blad van de tafel is van multicolor oud hout en een metalen onderstel.

naar de website

Opbergkast

02)Een behoorlijk grote opbergkast met een hoogte van bijna twee meter. Door de grote oppervlakte is het vintage uiterlijk extra opvallend. De kast is met de hand gelakt waardoor elke kast uniek is.

naar de website

Set Bijzettafels

02)Dit is een set van twee vintage bijzettafels uit de meubelserie Bali van het meubelmerk Living. Gebruik een tafeltje in de woonkamer of in de hal van de woning.

naar de website

Nachtkastje

02)Een nachtkastje in een rond model kom je niet zo vaak tegen. Dit ronde sloophouten nachtkastje is van het merk . Living uit de meubelserie speedway.

naar de website

Wijnkastje Miami

02)Een leuk klein wijnkastje met een ruimte voor negen flessen wijn. Verder heeft het kastje nog een lade waar wat wijnaccessoires in kunnen bewaard worden.

naar de website

Wijnkast Tube

02)Deze wijnkast valt extra op door de twee metalen buizenframe staanders aan beide zijden van het meubel.

naar de website

Lage Schoenenkast

02)Wat een prachtige schoenenkast is dit. En dan vooral het model wat erg apart is. Uiteraard is ook de materiaalkeuze erg goed en positief voor het milieu. In deze schoenenkast kunnen alle schoenen in van een klein gezin.

naar de website

Robuuste Tafel

02)Een mooie stevige en vooral robuuste salontafel gemaakt van oud hout. De salontafel van Living heeft een afmeting van 90 X 90 centimeter.

naar de website

Dressoir Fridge

02)Dit is pas echt apart. een klein dressoir met het uiterlijk van een ouderwetse koelkast. Het is misschien ook een geschikte kast om wijnflessen en wijnaccessoires in op te bergen. Het dressoir staat op wielen zodat deze makkelijk te verplaatsen is.

naar de website

Retro Vintage Tafel

02)Dit is een retro vintage salontafel van het robuuste Nederlandse meubelmerk Eleonora. Het is een handgemaakt exemplaar waarvoor oud botenhout uit Bali is gebruikt.

naar de website

Opbergkast Novara

02)U kijkt hier naar een grote robuuste Tower Living opbergkast met vier kastdeuren waarachter een grote opbergruimte is. Het is een nieuwe kast gemaakt van oud hout en afgewerkt met metalen hoeken en andere elementen. Combineer deze fantastisch uitziende kast met andere sloophouten meubels voor een perfect resultaat in het interieur.

naar de website

Nachtkastje op wielen

02)Een heel apart makkelijk te verplaatsen nachtkastje gemaakt van de combinatie hout en metaal.

naar de website

Dressoir Bali

02)In vrijwel elke woonkamer is wel een dressoir te vinden. Ook hier ziet U een apart dressoir met een unieke uitstraling. Het vele sloophout is goed gecombineerd met de oude metalen staanders aan beide zijden van het dressoir.

naar de website

Ladekast Zigzag

02)Hier ziet U een mangohouten ladekast uit de serie zigzag. Elk voorfront van een lade heeft een ander uiterlijk en voorzien van steeds weer verschillende handgrepen.

naar de website

Ladekast Speedway

02)Een leuke sfeervolle smalle hoge ladekast met vijf lades. Elk lade-front heeft een andere kleur en motief.

naar de website

Salontafel Bali

02)Deze vierkante salontafel is vervaardigd uit gerecycled Indonesisch hardhout. Dit oude hardhout is afkomstig van gesloopte oude vissersboten. Het frame van de tafel is van zwart gelakt metaal.

naar de website

Speedway salontafel

02)Een zeer bijzondere en zeker erg opvallende vierkante salontafel gemaakt van oude houten planken en ander gerecycled hout. Het is tevens een kleurrijke tafel en de uitstraling is behoorlijk vintage of misschien wel antiek.

naar de website

Ronde Salontafel

02)Een leuk ronde vintage uitziende salontafel van het bekende Nederlandse woonmerk By-Boo. Op het bovenblad zijn tal van verfsporen zichtbaar op het oude hout. Het blad staat op drie mooi gevormde metalen poten.

naar de website

TV Meubel

02)Dit vintage TV meubel is iets groter dan anderhalve meter en voorzien van drie ruime opberglades.

naar de website

Grote Opbergkast

02)Een opvallende unieke met de hand gemaakte grote opbergkast van het robuuste meubelmerk. Deze sfeervolle kast is van de meubelserie Bali welke vervaardigd is van oud hardhout afkomstig van gesloopte vissersboten.

naar de website

Oude Plankenkast

02)Dit is pas echt een vintage uiterlijk. Een redelijk grote opbergkast met deuren gemaakt van oude planken. Het is een opvallend robuust exemplaar welke het beste gecombineerd kan worden met oude of sloophouten meubelen.

naar de website

Ladakast ebony

02)Een heel erg leuke en sfeervolle ladekast waarvan niet 1 lade hetzelfde uiterlijk heeft. Zowel de handgreep als het motief is van elke lade verschillend.

naar de website

Buffetkast

02)Een grote buffetkast met aan de onderkant twee dichte deuren en aan de bovenkant twee deuren voorzien van glas.In het midden zijn twee opberglades.De kast heeft een behoorlijk geleefd en vintage uiterlijk maar dat kan ook niet anders met dat sloophout.

naar de website

TV Meubel Miami

02)Een vintage uitziend TV kastje uit de meubelserie Miami. Het kastje is voorzien van twee opberglades en staat op vier houten poten.

naar de website

Salontafel Bali

02)Dit is een vierkante salontafel van het merk Artistiq. Het is een tafel die gemaakt is uit gerecyclede materialen waaronder sloophout van oude vissersboten. het oude hout is gecombineerd met gerecycled metaal. Het resultaat is een salontafel met een vintage of antieke uitstraling.

naar de website

Halkastje met lades

02)Een mooi en stevig kastje voor in de hal of gang. Het kastje is voorzien van drie kleine opberglades.

naar de website

Drankkast

02)Een mooie drankkast of ook wel wijnkast genoemd. De kast heeft de ruimte om een aantal flessen drank liggend op te bergen. De brede lade is geschikt voor bijvoorbeeld wijnaccessoires zoals een kurkentrekker en de drie grotere lades kunnen gebruikt worden op wijnglazen in op te bergen.

naar de website

Smalle hoge kast

02)Een smalle hoge kast waarvan het onderste gedeelde een dichte deur heeft de bovenste deur is voorzien van glas.

naar de website

Speedway Wijnkast

02)Deze stoere robuuste wijnkast is gemaakt voor zestien flessen rode of witte wijn.

naar de website

TV Meubel

02)Wanneer de kasten, tafel en stoelen gemaakt zijn van sloophout behoort het TV meubel natuurlijk ook van sloophout te zijn. Hier ziet U een prachtig exemplaar met vele extra`s

naar de website

Krukje

02)Een mooi stevig kleurrijk krukje gemaakt van gerecycled hout. Het krukje is van het Spaanse woonmerk. Dit bijzondere woonmerk maak zoveel mogelijk gebruik van gerecyclede materialen voor de vervaardiging van hun meubels.

naar de website